Chef aan het woord

Zo af en toe krijg ik de vraag hoe het er in de keuken van De Heerlijkheid eigenlijk aan toegaat. Daar kan ik uiteraard heel veel over vertellen. Koken is mijn passie, en ik sta met (heel) veel plezier en een mooi, gezellig team bij De Heerlijkheid in de keuken. Maar eerlijk is eerlijk: het gaat er hier ook wel eens best hard aan toe. In deze rubriek geven wij u een regelmatig een inspirerend kijkje in de keuken van De Heerlijkheid.

Chef aan het woord: Trots

Trots Het zal je niet verbazen: in de horeca is kerst het paradepaardje. Zo ook bij De Heerlijkheid. Met kerst moet alles kloppen: van de ingrediënten tot de sfeer in het restaurant. Alles.   De kerst is uiteraard niet de tijd om eens lekker te experimenteren met nieuwe gerechten. Met…

Lees verder!

Chef aan het woord: Zelf doen

Zelf doen Zelf doen! Je hoort het vaak bij kinderen van een jaar of twee die denken alles al te kunnen: “Zelf doen!” In onze keuken lijken we soms ook wel een stel peuterpubers. Ook wij doen namelijk het liefst alles zelf. Dat begint al met de selectie van de…

Lees verder!

Chef aan het woord: Toeval

Toeval Zo af en toe krijg ik de vraag hoe het er in de keuken van De Heerlijkheid eigenlijk aan toegaat. Daar kan ik uiteraard heel veel over vertellen. Koken is mijn passie, en ik sta met (heel) veel plezier en een mooi, gezellig team bij De Heerlijkheid in de…

Lees verder!